Inloggen voor besloten content

Inloggen als lid is mogelijk door het invullen van het inlogformulier rechts. U krijgt dan toegang tot besloten content van de commissie.

Inloggen voor besloten contentKlachtenloket AFM

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt toezicht op de financiële markten. Het is belangrijk dat consumenten en financieel dienstverleners vertrouwen hebben in de financiële markten en in haar toezichthouder.

Nu kan het voorkomen dat er onenigheid ontstaat bij de uitoefening van het toezicht tussen de toezichthouder en een financieel dienstverlener.  Dit kan leiden tot grote frustraties bij ondernemers. Daarom vindt de Commissie CFD het belangrijk om toezicht te houden op de werkwijze van de  toezichthouder en een goede inventarisatie van klachten te maken. Dan kunnen wij dit samen met de AFM, politiek en wellicht andere standsorganisaties als discussiestuk gebruiken om te komen tot een betere en meer op vertrouwen gebaseerde samenwerking met de AFM.

Bent u van mening dat u niet correct behandeld bent ten aanzien van een bepaalde aangelegenheid? Dan kunt u een klacht indien bij het Klachtenloket van de Commissie CFD. Zo kan de Commissie CFD inzicht krijgen in de ervaringen die collega's in het land hebben met de werkwijze van de AFM.

U kunt uw ervaring over de werkwijze van de AFM insturen naar het algemene emailadres van de Commissie CFD:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Indien u gebruik maakt van het klachtenloket wilt u dan zo vriendelijk zijn om uw klacht zo volledig mogelijk aan te leveren, inclusief onderbouwing, referentienummers. correspondentie enz.

Populair

 • CFD in het nieuws

  CFD, zondag, 01 april 2018,

  0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

  CFD verschijnt als belangenorganisatie regelmatig in de media. Bent u  geïnteresseerd in de activiteiten van CFD? Lees dan meer hierover in de volgende publicaties.

 • Arrangement Vakbekwaamheid

  CFD, donderdag, 07 april 2016,

  0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

  NIBE-SVV en CFD brengen samen een CFD-arrangement uit dat speciaal is ontwikkeld voor de financieel dienstverlener. Met dit arrangement is de vakkennis van de adviseur aantoonbaar en permanent actueel en wordt hij deskundig voorbereid op het PE-Plusexamen tegen bijzonder gunstige voorwaarden.

 • Uw diploma's gaan op de schop!

  CFD, dinsdag, 19 juni 2012,

  0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

  Uw diploma's gaan op de schop, dat zijn ten minste de plannen. Lees daarom dit nieuwsbericht aandachtig.

Nieuwsbrief

Laat uw email adres achter en blijf op de hoogte van CFD!
Wist u dat?
CFD aankomende maand: Steun CFD middels een donatie!
De wereld verandert : Sluit u ook aan bij CFD.