Inloggen voor besloten content

Inloggen als lid is mogelijk door het invullen van het inlogformulier rechts. U krijgt dan toegang tot besloten content van de commissie.

Inloggen voor besloten contentKlachtenloket Algemeen

Het kan voorkomen dat u in uw dagelijkse adviespraktijk een klacht hebt over de handeling of een besluit van een orgaan of een verbonden medewerker waarop geen bijzondere klachtenregeling van toepassing is. In deze situaties kunt u zich wenden tot het klachtenloket van CFD.

 

Klachtenbehandeling

CFD inventariseert de binnenkomende klachten. Bij veelvuldig voorkomende gelijkwaardige klachten zal uw klacht meegenomen worden in een collectieve procedure.

Bij een opzichzelfstaande klacht legt het loket uw klacht voor aan de betreffende instantie met het verzoek tot een oplossing te komen. In overleg met u zullen de vervolgstappen besproken worden.

CFD hoopt dat het klachtenloket een bijdrage kan leveren aan een betere verstandhouding met de diverse instanties die bij uw dagelijkse beroepsuitoefening betrokken zijn.  Heeft u een klacht en bent u van mening dat deze bij de desbetreffende instantie niet serieus genomen wordt? Meld uw klacht dan aan bij het Klachtenloket van de Commissie CFD.

U kunt uw klacht insturen naar het algemene emailadres van de Commissie CFD: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Indien u gebruik maakt van het klachtenloket wilt u dan zo vriendelijk zijn om uw klacht zo volledig mogelijk aan te leveren, inclusief naam tegenpartij, onderwerp en onderbouwing van uw klacht.

 

Populair

 • CFD in het nieuws

  CFD, zondag, 01 april 2018,

  0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

  CFD verschijnt als belangenorganisatie regelmatig in de media. Bent u  ge├»nteresseerd in de activiteiten van CFD? Lees dan meer hierover in de volgende publicaties.

 • Arrangement Vakbekwaamheid

  CFD, donderdag, 07 april 2016,

  0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

  NIBE-SVV en CFD brengen samen een CFD-arrangement uit dat speciaal is ontwikkeld voor de financieel dienstverlener. Met dit arrangement is de vakkennis van de adviseur aantoonbaar en permanent actueel en wordt hij deskundig voorbereid op het PE-Plusexamen tegen bijzonder gunstige voorwaarden.

 • Uw diploma's gaan op de schop!

  CFD, dinsdag, 19 juni 2012,

  0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

  Uw diploma's gaan op de schop, dat zijn ten minste de plannen. Lees daarom dit nieuwsbericht aandachtig.

Nieuwsbrief

Laat uw email adres achter en blijf op de hoogte van CFD!
Wist u dat?
CFD aankomende maand: Steun CFD middels een donatie!
De wereld verandert : Sluit u ook aan bij CFD.