Inloggen voor besloten content

Inloggen als lid is mogelijk door het invullen van het inlogformulier rechts. U krijgt dan toegang tot besloten content van de commissie.

Inloggen voor besloten contentmaandag, 14 januari 2013

Abonnementen

Documenten & artikelen, Print deze pagina: Print

De Commissie CFD heeft speciaal voor de financieel dienstverlener verschillende abonnementen ontwikkeld. 

Op de najaarsbijeenkomst heeft CFD toegezegd deze abonnementen geheel ter beschikking te stellen aan alle donateurs. Op deze wijze hoopt CFD dat u het hoofd weet te bieden aan alle veranderingen die aan u zijn opgelegd.

Op uw verzoek zal CFD u onderstaande abonnementen toezenden:  

- Particulier Schade Abonnement

- Particulier Leven Abonnement

- Gecombineerd Schade + Leven Abonnement

- ZZP Abonnement

- MKB Abonnement

Bovenstaande abonnementen zijn in Word opgemaakt zodat u deze eenvoudig aan uw eigen bedrijfsgegevens kunt aanpassen. Bij de CFD-abonnementen ontvangt u ook een invoegformulier voor uw DVD, een opdracht tot dienstverlening en een tarievenlijst. De tarievenlijst geeft per product een adviesprijs. U bent vrij om hiervan af te wijken en uw eigen tarief in te voeren.

CFD adviseert u om de rijen gesloten te houden en schadeprovisie niet uit te ruilen voor abonnementen zolang advies bij directe aanbieders gratis lijkt te zijn. Wanneer u echter in uw adviespraktijk met abonnementencollega's wordt geconfronteerd biedt CFD u nu een passend antwoord.

De voordeligste methode om abonnementen te incasseren is om aan uw zakelijke rekening een Incasso-Overeenkomst te koppelen. Vraag bij uw bank naar de actuele incassotarieven.

Heeft u interesse in de abonnementen van CFD? Vraag deze dan aan via ons algemeen emailadres:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Commissie CFD ondersteunt u graag in een snel veranderende wereld.

No video selected.

Social Bookmarks

Reacties (0)

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Annuleren Reactie toevoegen...

Populair

 • CFD in het nieuws

  CFD, zondag, 01 april 2018,

  0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

  CFD verschijnt als belangenorganisatie regelmatig in de media. Bent u  ge├»nteresseerd in de activiteiten van CFD? Lees dan meer hierover in de volgende publicaties.

 • Arrangement Vakbekwaamheid

  CFD, donderdag, 07 april 2016,

  0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

  NIBE-SVV en CFD brengen samen een CFD-arrangement uit dat speciaal is ontwikkeld voor de financieel dienstverlener. Met dit arrangement is de vakkennis van de adviseur aantoonbaar en permanent actueel en wordt hij deskundig voorbereid op het PE-Plusexamen tegen bijzonder gunstige voorwaarden.

 • Uw diploma's gaan op de schop!

  CFD, dinsdag, 19 juni 2012,

  0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

  Uw diploma's gaan op de schop, dat zijn ten minste de plannen. Lees daarom dit nieuwsbericht aandachtig.