Inloggen voor besloten content

Inloggen als lid is mogelijk door het invullen van het inlogformulier rechts. U krijgt dan toegang tot besloten content van de commissie.

Inloggen voor besloten contentvrijdag, 18 mei 2012

Consultatie 'Wijzigingsbesluit financiële markten 2013'

Documenten & artikelen, Print deze pagina: Print

 De Commissie is er geen voorstander van om het hele PE-opleidingsbouwwerk om te vormen tot een geheel nieuw opleidingsbouwwerk waarin alle bestaande diploma's komen te vervallen.

Met onderstaand consultatiedocument maakt de Commissie CFD gebruik van de uitnodiging te reageren op het consultatievoorstel 'Wijzigingsbesluit financiele markten 2013' zoals recent door de Minister van Financien is gepubliceerd.

Social Bookmarks

Populair

 • CFD in het nieuws

  CFD, zondag, 01 april 2018,

  0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

  CFD verschijnt als belangenorganisatie regelmatig in de media. Bent u  geïnteresseerd in de activiteiten van CFD? Lees dan meer hierover in de volgende publicaties.

 • Arrangement Vakbekwaamheid

  CFD, donderdag, 07 april 2016,

  0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

  NIBE-SVV en CFD brengen samen een CFD-arrangement uit dat speciaal is ontwikkeld voor de financieel dienstverlener. Met dit arrangement is de vakkennis van de adviseur aantoonbaar en permanent actueel en wordt hij deskundig voorbereid op het PE-Plusexamen tegen bijzonder gunstige voorwaarden.

 • Uw diploma's gaan op de schop!

  CFD, dinsdag, 19 juni 2012,

  0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

  Uw diploma's gaan op de schop, dat zijn ten minste de plannen. Lees daarom dit nieuwsbericht aandachtig.