Inloggen voor besloten content

Inloggen als lid is mogelijk door het invullen van het inlogformulier rechts. U krijgt dan toegang tot besloten content van de commissie.

Inloggen voor besloten contentvrijdag, 13 mei 2011

Wijzigingsbesluit 2012

Documenten & artikelen, Print deze pagina: Print

De Commissie CFD is geen voorstander van het provisieverbod welke de minister van financiën voorstaat. De Commissie verwacht dat een provisieverbod zal leiden tot een ernstige verstoring van de assurantiemarkt.

De Commissie gaat in haar consultatiedocument verder in op de door de minister aangevoerde punten en verzoekt tot slot om een contra-expertise op het SEO Economisch onderzoek naar de provisieregelgeving.

In onderstaande bijlage vindt u het volledige consultatiedocument welke de Commissie CFD heeft opgesteld en ingezonden aangaande het Wijzigingsbesluit financiële markten 2012.

Social Bookmarks

Populair

 • CFD in het nieuws

  CFD, zondag, 01 april 2018,

  0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

  CFD verschijnt als belangenorganisatie regelmatig in de media. Bent u  geïnteresseerd in de activiteiten van CFD? Lees dan meer hierover in de volgende publicaties.

 • Arrangement Vakbekwaamheid

  CFD, donderdag, 07 april 2016,

  0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

  NIBE-SVV en CFD brengen samen een CFD-arrangement uit dat speciaal is ontwikkeld voor de financieel dienstverlener. Met dit arrangement is de vakkennis van de adviseur aantoonbaar en permanent actueel en wordt hij deskundig voorbereid op het PE-Plusexamen tegen bijzonder gunstige voorwaarden.

 • Uw diploma's gaan op de schop!

  CFD, dinsdag, 19 juni 2012,

  0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)

  Uw diploma's gaan op de schop, dat zijn ten minste de plannen. Lees daarom dit nieuwsbericht aandachtig.