Inloggen voor besloten content

Inloggen als lid is mogelijk door het invullen van het inlogformulier rechts. U krijgt dan toegang tot besloten content van de commissie.

Inloggen voor besloten contentvrijdag, 12 januari 2018

Het Nationaal Schadeloket (NSI)

Laatste nieuws, Print deze pagina: Print

Logo NSI Het Nationaal Schadeloket Intermediairs (NSI). Eén schadeloket voor al uw schademeldingen, dat is wat CFD wil bereiken met het Nationaal Schadeloket Intermediairs (NSI). Dit gespecialiseerde loket helpt assurantiekantoren in heel Nederland met het professioneel afwikkelen van impactvolle brand- en letselschades.


Klant heeft recht op beste hulp
Jaarlijks verwerken assurantiekantoren vele tienduizenden schades. Een deel van die schades vraagt extra aandacht van u als adviseur. Bijvoorbeeld omdat een schade zo complex is dat er contra-expertise gewenst is of doordat er sprake is van letselschade.

Gecertificeerde partner
Via het NSI kunt u nu deze bijzondere schades aanmelden. Achter de schermen worden de schades opgepakt door onze deskundige en gecertificeerde partner ‘Flyct'. 

Verzekeraars betalen vaak de kosten
Onze partner achter het NSI kan in de meeste gevallen de gemaakte kosten declareren bij één van de bij de schade betrokken verzekeraars. Daardoor is de dienstverlening laagdrempelig voor u en uw relaties. Flyct heeft uitgebreide ervaring met alle vormen van schadebehandeling, biedt landelijke dekking van deskundigen en is aangesloten bij diverse keurmerken. Hierdoor kunt als adviseur de best mogelijke ondersteuning garanderen voor uw relaties.

Beschikbaar voor al uw relaties
Dankzij het NSI kunnen uw relaties bij u aankloppen om al hun schades te laten behandelen. Of het nu gaat om een second opinion, een contra-expertise of een willekeurige overige schade. Het NSI is uw centrale meldpunt voor al uw schades, ongeacht waar uw relatie in Nederland woonachtig is.

Uitbesteden
Naast het doorverwijzen van bijzondere schades, kunt u tegen vaste prijsafspraken ook de gehele behandeling van al uw schades uitbesteden aan het NSI. Deze dienst is ontwikkeld om kleinere kantoren te ontzorgen, waarbij de kwaliteit op hoog niveau blijft. Ook kantoren met bijvoorbeeld een tijdelijk capaciteitsprobleem kunnen bij het NSI terecht.

Toevoegen aan uw webbrowser
Voeg vandaag nog de NSI-link toe aan de bladwijzer in uw browser, zodat u altijd direct een impactvolle schade kunt aanmelden. 

Wenst u meer info over het NSI? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Social Bookmarks

Reacties (0)

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Annuleren Reactie toevoegen...