Inloggen voor besloten content

Inloggen als lid is mogelijk door het invullen van het inlogformulier rechts. U krijgt dan toegang tot besloten content van de commissie.

Inloggen voor besloten contentCFD benefits

Banner CFD Benefits page 2

 

CFD’s primaire taak is om op te komen voor uw belangen. Dat doen we ook door met geselecteerde leveranciers arrangementen af te spreken, waardoor u kunt profiteren van meer service en lagere prijzen.

Met de CFD-Benefits kunt u het maandelijkse lidmaatschap makkelijk terugverdienen. U heeft recht op alle CFD-Benefits als u een CFD-lidmaatschap heeft van tenminste € 25,00 per maand.

CFD Business Blueprint, alles van morgen vandaag al in huis

Stelt u zich eens voor dat alle voor uw kantoor belangrijke bedrijfsapplicaties via één loket zijn te krijgen tegen fantastische kortingen. En dat de leveranciers van die applicaties intensief samenwerken om het beste uit alle systemen voor u te halen. Dat is Business Blueprint van CFD, bekijk hier de video hoe dat werkt.

In de CFD Business Blueprint vindt u de volgende modules.

Model BBP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 AVG pakket

 

Het AVG-PraktijkPakket

CFD heeft in samenwerking met Bureau DFO, speciaal voor het kleine en middelgrote intermediair het AVG-PraktijkPakket ontwikkeld.

Met het AVG-PraktijkPakket heeft CFD gekozen voor een praktijkgerichte implementatie van de AVG-voorschriften. 

Ga naar onze website voor meer informatie en om de gewenste modules te bestellen.

CFD voordeel: ca 30% korting op AVG-module I en ca 10% op AVG-module II
Kortingsregeling geldt alleen voor CFD-donateurs 

 


Assistent sponsor

Assistent Automatisering

Assistent automatisering is een systeemhuis voor de assurantiebranche dat zich sinds 1998 concentreert op het assurantie-, administratie- en CRM-pakket Assistent. We hanteren daarbij een hele duidelijke “no nonsense” filosofie: als u met ons zaken doet krijgt u precies wat u verwacht. En soms nog wel iets meer. En u krijgt vooral duidelijkheid.

De software die wij bouwen is ontworpen door gebruikers. Dat merkt u aan de intuïtieve interface en de simpele, duidelijke functies. Alles werkt precies zoals u dat verwacht. Met het CFD-arrangement beschikt u al voor 50 euro per maand, inclusief BTW, over een volledig CRM pakket!

Ga naar onze website voor meer informatie en een gratis proeflicentie

CFD voordeel: 15% korting op doorlopende kosten
zolang u CFD-donateur bent, niet met terugwerkende kracht, korting maximaal € 150,00 incl. BTW per jaar

 


 Logo Assupport

Assupport all-in website

Met Assupport haalt u zonder enige twijfel de meest professionele en uitgebreide website voor uw bedrijf in huis. Of het nu gaat om een prachtig design geschikt voor alle devices, het digitaal melden van schades, eigen gemaakte formulieren, digitale waardemeters, actuele hypotheekrentes, uitgebreide rekenmodules of een geautomatiseerde nieuwsbrief, het zit er allemaal in!

Bijna 20 jaar ervaring en het gebruik van de modernste websitetechnieken haalt u in een handomdraai in huis. Voor 100 euro per maand, inclusief BTW, kunt u al over een zeer uitgebreide website met alle tools beschikken.

Ga naar onze website voor meer informatie.

CFD voordeel: 65% korting op opzetkosten, tot 40% korting op totaalpakket
zolang u CFD-donateur bent, niet met terugwerkende kracht, korting op basis van uiteindelijke configuratie.

 


Logo partner CProfile 1

C-Profile, big data gepersonaliseerd

C-Profile is een intelligent digitaal adviesplatform, waarmee uw klanten altijd en overal toegang krijgen tot persoonlijk advies, interessante producten en publicaties die volledig zijn afgestemd op het persoonlijke klantprofiel.

Door gebruik van big data intelligentie van C-Profile, krijgt u op eenvoudige wijze diepgaand inzicht in uw klantenbestand (uniek!), bespaart u tijd en kosten op klantbeheer en nazorgplicht, biedt u een informatiebibliotheek voor life-events aan en creëert u uw eigen leads. Alles volledig geautomatiseerd!

Ga naar onze website voor meer informatie.

CFD voordeel: Opzetkosten € 1.000 gratis, CFD-pakket: 60 euro/mnd (excl. BTW)
zolang u CFD-donteur bent, niet met terugwerkende kracht, abonnement geschikt voor maximaal 225 relaties

 


Logo CJB

CJB, voor de aan-, verkoop en waardering van uw assurantieportefeuille of assurantieonderneming

Wilt u uw assurantieportefeuille uitbreiden door aankoop? Overweegt u (een deel van) uw assurantieportefeuille te verkopen? Of wilt u uw assurantieportefeuille laten analyseren én waarderen?

CJB biedt u professionele ondersteuning en begeleiding. Exclusief voor CFD-leden kunt u ook onderzoeken of het (deels) verhuren van uw portefeuille mogelijk is. Zo kunt u doorlopende inkomsten realiseren als bijvoorbeeld pensioenvoorziening.

Ga naar onze website voor meer informatie.

CFD voordeel: 10% korting op uurtarief, gratis waardebepaling bij verkoop
zolang u CFD-donateur bent, niet met terugwerkende kracht, meerprijs voor zeer complexe constructies

 


 Logo NSI

NSI, één loket voor alle schades

Het Nationaal Schadeloket Intermediairs is een uniek initiatief van CFD en Flyct, één van de grootste (letsel)schade experts in Nederland.

CFD heeft samen met Flyct een dienstverlening voor intermediairs gebouwd, waarin intermediairs letselschades, contra-expertise en verhaalschade verkeer via één loket kunnen onderbrengen. Hiermee wordt de dienstverlening naar uw klanten op uitstekende en professionele manier uitgebreid. Deze dienstverlening is 24/7 beschikbaar!

Binnenkort wordt het ook mogelijk om uw reguliere schades deels of volledig uit te besteden, afhankelijk van uw eigen capaciteit.

Ga naar onze website voor meer informatie.

CFD voordeel: Toegang en gebruik van het loket is helemaal gratis!
zolang u CFD-donateur bent, de dienstverlening ‘uitbesteden reguliere schades’ is een betaalde dienst.

 


Hosted

 

 

Hosted.nl, werken vanuit de cloud, alle data veilig en overal toegankelijk

Er worden steeds strengere eisen gesteld aan de opslag van klantendata en u wilt altijd en overal de beschikking hebben over uw bedrijfsapplicaties. Met Hosted.nl wordt uw computer op een externe server gezet, bereikbaar via internet. Overal ter wereld kunt u inloggen en heeft u de beschikking over uw bureaublad en alle applicaties die u nu ook heeft. Alle data, software, e-mail altijd beschikbaar, volledig versleuteld voor extra veiligheid en voorzien van dagelijks offline back-ups voor 100% zekerheid.

Ga naar onze website voor meer informatie.

CFD voordeel: Basis prijs vanaf € 30,00 p.p.p.m., inregelen account gratis!
zolang u CFD-donateur bent, niet met terugwerkende kracht, meerprijs voor complexe constructies

 


CFD Preferred partners

Naast de CFD Business Blueprint partners, heeft CFD met nog meer partners aantrekkelijke arrangementen voor u afgesproken. U vindt ze onderstaand.

Findash

 

 

 

 

Findash, voor als je jezelf en je klanten een financieel zorgeloze toekomst gunt 

  • - Findash is interactief, gebruiksvriendelijk & altijd actueel. 
  • - Findash is een moderne online tool die klanten boeit & bindt. 
  • - Met Findash neem je graag afscheid van veel te snel achterhaalde papieren rapporten, maar bied je     
  •   jouw/jullie klanten razendsnel, realtime en 24/7 inzicht. 
  • - Findash is voor elke adviseur: of je nu werkt op feebasis, uurtarief of met abonnementen. 
  • - Met Findash zorg je, dat je er na 2020 ook nog toe doet.

Ga naar de speciale CFD/Findash website voor meer informatie en een gratis proeflicentie  


  Logo NibeSVV

NIBE-SVV, korting op Permanente Educatie
NIBE-SVV en CFD brengen samen een PE-arrangement uit dat speciaal is ontwikkeld voor de financieel dienstverlener.
Met dit arrangement is uw vakkennis altijd aantoonbaar en permanent actueel en wordt u deskundig voorbereid op het PE-examen tegen gereduceerde kosten.

Ga naar onze website voor meer informatie.

CFD voordeel: 12,5% tot 15% korting op alle PE producten
Zolang u CFD-donateur bent, niet met terugwerkende kracht

 


Logo Props

PROPS applications, synthetisch DNA beschermt dure spullen

Met PROPS voorziet u uw (kunst)voorwerpen van een unieke en vrijwel niet te verwijderen markering op basis van synthetisch DNA. Een markering die eenvoudig met een UV-lamp kan worden gevonden. Dit futuristische product komt met een stickerpakket om dieven op afstand te houden. Onderzoek bewijst dat het diefstalrisico enorm daalt, ook geschikt voor auto’s!

PROPS heeft met CFD exclusieve afspraken gemaakt, waardoor u dit product met korting kunt verkopen aan klanten en zelf een verkoopprovisie ontvangt. Via een affiliate-link kunt u ook makkelijk online sales realiseren. Zo levert u unieke toegevoegde waarde als adviseur!

Wilt u ook wederverkoper worden van dit innovatieve product? Stuur ons eenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

CFD voordeel: Unieke service en verdienmodel voor CFD-donateurs
Zolang u CFD-donateur bent

Overige CFD dossiers

CFD behartigt primair de belangen van het financieel advieskantoor. Onderstaand vindt u een overzicht van de diverse dossiers waarin CFD actief is.

Provisieverbod

Per 2013 werd door het ministerie van Financiën besloten een volledig provisieverbod voor het advies en de bemiddeling van financieel complexe producten door te voeren. Met het doel de markt van productgedreven verkoop om te vormen naar een klantgerichte adviesmarkt.

Lees meer: Provisieverbod

PE examens

Under construction

Klachtenloket Algemeen

Het kan voorkomen dat u in uw dagelijkse adviespraktijk een klacht hebt over de handeling of een besluit van een orgaan of een verbonden medewerker waarop geen bijzondere klachtenregeling van toepassing is. In deze situaties kunt u zich wenden tot het klachtenloket van CFD.

 

Klachtenbehandeling

CFD inventariseert de binnenkomende klachten. Bij veelvuldig voorkomende gelijkwaardige klachten zal uw klacht meegenomen worden in een collectieve procedure.

Bij een opzichzelfstaande klacht legt het loket uw klacht voor aan de betreffende instantie met het verzoek tot een oplossing te komen. In overleg met u zullen de vervolgstappen besproken worden.

CFD hoopt dat het klachtenloket een bijdrage kan leveren aan een betere verstandhouding met de diverse instanties die bij uw dagelijkse beroepsuitoefening betrokken zijn.  Heeft u een klacht en bent u van mening dat deze bij de desbetreffende instantie niet serieus genomen wordt? Meld uw klacht dan aan bij het Klachtenloket van de Commissie CFD.

U kunt uw klacht insturen naar het algemene emailadres van de Commissie CFD: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Indien u gebruik maakt van het klachtenloket wilt u dan zo vriendelijk zijn om uw klacht zo volledig mogelijk aan te leveren, inclusief naam tegenpartij, onderwerp en onderbouwing van uw klacht.